Ängeln Shirley

Förra helgen var vi ner till Stockholm. Meningen var att vi skulle gå lite på Skansen, på julmarknaden där. Visst, sure.. det verkade som att halva Sverige tänkte lika som oss. Totalt omöjligt att hitta parkering, så vi gav upp. Istället var vi på en liten visit och hälsade på de på BIVA (Barn intensiven vid Astrid Lindgren Sjukhus). Minnu använde sin starka röst och visade alla på BIVA att hon nu har riktig starka lungor. Hon skrek när vi klev in på avdelningen, tills vi var ute från sjukhuset. I alla fall så var Lina, Björn, Shirley & Co imponerade över hur stor Minnu hade blivit och att hon var väldigt med. En hel frisk tjej. Det kanske blir lite konstigt för de när de får se ett friskt barn på avdelningen, vad vet jag. Imponerade var de iaf.


Senare hade vi bestämt träff med våran "syster" Shirley. Hon tog oss med till Sirap på Norrtull. Ett himmelrike för alla pannkaks älskare. Det är egentligen ett brunch ställe som har amerikanska pannkakor som sin specialitet. Vi skall definitivt tillbaks :o)


Vi hade det jätte mysigt och trevligt med Shirley. Det var skönt att träffa henne privat och bara umgås som vanliga människor och inte som sjuksyster och anhöriga. Fast det var jo i den rollen vi "fall pladask" i Shirley.


Minnu fick en nalle från Barbara Bukowski serien samt en väldig häftig ängel (som ingår i en samlar serie) av Shirley. Ängeln som vi valt att kalla för Shirley, har vi hängt i julgranen. Minnu brukar titta på den och smila.


Annars har vi både varit på kontroll hos Hans (läkaren) och sjukgymnast. Båda var väldig nöjda med Minnu, hennes vikt, rörlighet och otrolig kontroll på sin nacke / huvud. Vi känner oss trygga, och är otrolig stolta över våran lilla fis, som har visat så stark kämparvilja och uthållighet. Hon är 57 cm lång och väger nästan 4,5 kg.


P.s. Detta inlägg skrev jag med vänster handen, eftersom min höger har domnat bort. Jag nattade Minnu i går kväll och hon låg så konstigt med huvudet på min axel så jag också fick ha hela armen helt konstigt. Dessutom så börjar hon bli så pass tung (extra tung när hon somnar, för då är hon som mest avslappnad). Så jag har önskat mig träningskort i julklapp iaf :o). D.s.


God Jul


image146

image147

image148

image149

image150


Kommentarer
Postat av: Johanna Friman

God Jul till er också! Ska försöka få tummen ur ------ och hälsa på nån dag också :)

2007-12-21 @ 09:28:28
URL: http://ronja.hjumi.se
Postat av: Anonym

Sretan prvi Bozic i Nova godina sa vasom preslatkom Minnu.Jedva cekamo da dodjete.

Dizdari

2007-12-23 @ 18:08:45
Postat av: Adisa

Cao Dani. Da ti odgovorim. hvala za komentar..sta ces, tako je Bog htjeo, bila je draza njemu nego nama. Sto je najvaznije, zivot ide dalje iako je nekad tesko ali eto, ide nekako. :)

Dijete ti je preslatko!! :) bas sam gledala sve slike, hehe så söt :)

2007-12-25 @ 18:39:48
URL: http://adisa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0